Svømmehal-m-graa-logo - ny

ALLE VORES BASSINER

I Herning Svømmehal har vi fantastiske svømmefaciliteter

 

bassiner herning bad familie hallen

FAMILIEHALLEN

I familiehallen er vandet 33,9 grader varmt. Der er et stort bassin med tre forskellige vanddybder på henholdsvis 30, 60 og 90 cm.

25m_bassin

25 METER BASSINET

Vores 25 meter bassin, som er 12,5 meter bred, bruges primært til motionssvømning, leg og aqua-motion. Bassinet kan opdeles i 6 baner.Vanddybden er 1.30 m til 1.80 m.

Efter behov opdeles bassinet med banetov, så der er plads til både legende børn og til motionssvømmere.

I 25 meter bassinet er vandet 28 grader varmt.

Spring-bassin

SPRINGBASSINET

Springbassinet er 12,5 x 12,5 meter bred og 3,80 meter dybt. Der er altid en masse aktivitet fra 1 og 3 meter vipperner. De fleste unger elsker at springe i vandet og ikke mindst se, hvem der kan lave de bedste bomber.

 

Når der er ønske om det, lukkes der for udspring, og bassinet bliver i stedet fyldt med andre legeting, som man kan morer sig med. Vi synes, leg er en naturlig del af glæden ved vandet, men altid med ubetinget fokus på sikkerhed.

50m_bassin

50 METER BASSIN

I Herning svømmehal har vi masser af plads til både motionister og til klub aktiviteter. Vores fantastiske svømmehal byder på et svømmebassin på 25 x 50 meter. Hver bane er imponerende 2,5 meter bred. Vanddybden er 2 meter i hele bassinet.

 

Vi er både stolte af og glade for, at vi kan tilbyde så meget vand at svømme i til vores brugere.

25 meter bassin bassiner herning bad undervisning bassin

BASSIN TIL UNDERVISNING

Vi har to undervisningsbassiner, der er placeret i et separat rum, så der er ro til undervisningen - Bassinerne har en vanddybde på henholdsvis 90 cm. og 110 cm. Størrelsen er 12 x 10 meter. Vandtemperaturen er 30 grader.

Bassin_ude

UDENDØRS BASSIN

Bassinet er 12,5 x 25 meter, med en vanddybde i hele bassinet på 1.10 meter. Vandet tilføres 4 ton salt og det giver en oplevelse af at bade i Middelhavet. En fantastisk oplevelse at svømme i udendørsbassinet. Temperaturen i vandet er mellem 23 og 26 grader.